L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara - 01 Sandelwood Wonder
 • actie
 • -40%

  L'Oréal ParisParadise Extatic Mascara - 01 Sandelwood Wonder

  15.999.59je bespaart 6.40
  • 01 Sandelwood Wonder
  • Wit - primer
  • Zwart
  • Zwart - Waterproof
  vandaag besteld, zaterdag in huis

  L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara - 01 Sandelwood Wonder

  Paradise Extatic Sandalwood Wonder bruine mascara heeft een nieuwe naam (Lash Paradise Mascara), een nieuwe look en dezelfde, vertrouwde formule die je gewend bent. Met de Lash Paradise bruine mascara geef je de wimpers direct fenomenaal volume :

  - Bruine Lash Paradise mascara voor een zachtere blik ten opzichte van de zwarte Paradise Mascara
  - Zichtbaar spectaculair lange wimpers, intens volume zonder klontjes
  - Extra zachte borstel voor soepele wimpers en een gemakkelijke applicatie
  - Bruine mascara met opbouwbare formule voor een intensere look laag na laag
  - Volume mascara voor gevoelige ogen

  Productbeschrijving
  De L’Oréal mascara Lash Paradise Sandalwood Wonder geeft de wimpers onweerstaanbaar volume en spectaculaire lengte voor een open blik! De bruine mega volume mascara is gemakkelijk aan te brengen. Het unieke mascaraborsteltje is ultrazacht en heeft holle vezels waardoor je in één applicatie de juiste hoeveelheid formule op de wimpers aanbrengt. Met de intens bruine kleur door de pure kleurpigmenten krijg je een zachte blik als resultaat.
  Het resultaat
  Doordat de formule is verrijkt met een kastanje-extract en een subtiele vanillegeur word je meegenomen in een paradijselijke ervaring voor een prettige applicatie van de volume mascara. De bruine mascara voor gevoelige ogen. Take your lashes to paradise!

  Hoe te gebruiken
  Stap 1: Prime de wimpers met de Lash Paradise Primer voor extra volume en lengte en wimperverzorging. Beweeg het mascaraborsteltje van de wimperaanzet tot aan de wimperuiteinden. Breng dan de bruine Lash Paradise mascara aan in stap 2.Stap 2: Beweeg het mascaraborsteltje van de wimperaanzet tot aan de wimperuiteinden. Voor het beste resultaat beweeg je het mascaraborsteltje tijdens het aanbrengen in een zigzaggende beweging.
  lees meer

  Specificaties