L'Oréal Paris Infaillible Serum - primerdruppels
 • -50%

  L'Oréal ParisInfaillible Serum - primerdruppels

  15.997.99je bespaart 8.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Wannahave!

  Wannahave!

  Profiteer t/m 1 november van korting op dit artikel!

  L'Oréal Paris Infaillible Serum - primerdruppels

  De L’Oréal Paris primer druppels bereiden de huid voor op make-up: het hydrateert, verzacht en verfrist de huid. De formule is verrijkt met anti-oxidanten waardoor poriën zichtbaar verkleind worden. Met pipet-applicator om het gezicht te primen. Probeer het nu.

  Productbeschrijving
  De Infaillible Prep Serum Magic Essence Drops van L’Oréal Paris is een vloeibare primers met een handige pipetapplicator voor een gerichte dosering. Met de primer bereidt je de huid voor voordat je make-up aanbrengt. De vloeibare primer zorgt er bijvoorbeeld voor dat de poriën zichtbaar verkleind worden waardoor andere teint make-up zoals concealer en foundation beter blijft zitten.

  Het resultaat
  Door de met anti-oxidanten verrijkte formule bereidt je jouw huid niet alleen voor op het aanbrengen van make-up, maar hydrateer, verzacht en verfris je de gezichtshuid ook. Voeg de Prep Serum Magic Essence Drops toe aan jouw make-up routine en versterk de effecten van jouw gezichtsproducten.

  Hoe te gebruiken
  Stap 1: Breng de primer aan nadat je de huid heb ingesmeerd met dagcème, maar voordat je andere teintproducten aanbrengt. Gebruik hiervoor de pipetapplictor zodat je de formule gericht aan kunt brengen.
  Stap 2: Meng de formule met de huid door met de vingertoppen te deppen.
  Stap 3: Maak jouw make-up look verder af.
  lees meer

  Specificaties