L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer 337 Almond - concealer
 • glamour day
 • -50%

  L'Oréal ParisInfaillible More Than Concealer 337 Almond - concealer

  14.997.49je bespaart 7.50
  • 320 porcelain
  • 324 Oatmeal
  • 325 Bisque
  • 331 Latte
  • 334 Walnut
  • 337 Almond
  • 343 Truffle
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Glamour Day pre-sale!

  Glamour Day pre-sale!

  Morgen is het Glamour Day! Profiteer daarom nu al van onze pre-sale: tot 20% korting. De korting is reeds verwerkt in de hier getoonde prijs en is geldig tot en met zondag 27 september 2020.

  L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer 337 Almond - concealer

  Infaillible More Than Concealer 337 Almond L’Oréal Paris dekkende concealer heeft een extra grote applicator zodat je donkere kringen en imperfecties in een keer bedekt.

  Productbeschrijving
  De Infaillible More Than Concealer 337 Almond uit de Infaillible collectie van L’Oréal Paris geeft je tot 24 uur lang ultra dekking van donkere kringen en andere imperfecties. De nieuwe full-wear concealer heeft een intense dekking waarbij het zorgt voor een vlekkeloze matte finish. Gebruik de Infaillible More Than Concealer als concealer of contouring stick. Nu beschikbaar in 9 kleuren!

  Het resultaat
  Ervaar maximale dekking in één laag om wallen, acne littekens, oneffenheden en verkleuringen op de huid te bedekken. De waterproof, niet-vette formule laat niet af, vervaagt én schilfert niet zodat je tot 24 uur lang van een egale dekking ervaart.

  Hoe te gebruiken
  Conceal: breng de concealer met de applicator aan op donkere kringen, wallen onder de ogen, en andere imperfecties. Breng de concealer aan in een driekhoek onder elk oog om donkere kringen het beste te verbergen. Gebruik de vingertoppen, een borstel of een make-up spons om de dekkende concealer te mengen met de huid.

  Shape en contour: Shape het gezicht door een Infaillible More Than Concealer in 1 of 2 tinten donkerder te gebruiken om te contouren door de concealer aan te brengen op de haarlijn, kaaklijn, langs de zijkanten van de neus en onder de jukbeenderen. Breng de concealer aan en gebruik dan de vingertoppen, een borstel of een make-up spons om de dekkende concealer te mengen met de huid.
  lees meer

  Specificaties