Alle make-up
L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer 329 Cashew - concealer
 • actie
 • -25%

  L'Oréal ParisInfaillible More Than Concealer 329 Cashew - concealer

  13.9910.49je bespaart 3.50
  • 320 porcelain
  • 324 Oatmeal
  • 325 Bisque
  • 326 Vanilla
  • 329 Cashew
  • 330 Pecan
  • 331 Latte
  vandaag besteld, morgen in huis
  Tot 40% korting op make-up.

  Tot 40% korting op make-up.

  Ontvang nu tijdelijk 40% korting op heel veel make-up. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 27 januari 2020.

  L'Oréal Paris Infaillible More Than Concealer 329 Cashew - concealer

  Infaillible More Than Concealer 329 Cashew L’Oréal Paris dekkende concealer is super dekkend met een natuurlijke finish. Tot 24 uur bedekking van je wallen. De concealer heeft een extra grote applicator zodat je donkere kringen en imperfecties in een keer bedekt.

  Productbeschrijving
  De Infaillible More Than Concealer 329 Cashew uit de Infaillible collectie van L’Oréal Paris geeft je tot 24 uur lang ultra dekking van donkere kringen en andere imperfecties. De nieuwe full-wear concealer heeft een intense dekking waarbij het zorgt voor een vlekkeloze matte finish. Gebruik de Infaillible More Than Concealer als concealer of contouring stick. Nu beschikbaar in 9 kleuren!

  Het resultaat
  Ervaar maximale dekking in één laag om wallen, acne littekens, oneffenheden en verkleuringen op de huid te bedekken. De waterproof, niet-vette formule laat niet af, vervaagt én schilfert niet zodat je tot 24 uur lang van een egale dekking ervaart.

  Hoe te gebruiken
  Conceal: breng de concealer met de applicator aan op donkere kringen, wallen onder de ogen, en andere imperfecties. Breng de concealer aan in een driekhoek onder elk oog om donkere kringen het beste te verbergen. Gebruik de vingertoppen, een borstel of een make-up spons om de dekkende concealer te mengen met de huid.

  Shape en contour: Shape het gezicht door een Infaillible More Than Concealer in 1 of 2 tinten donkerder te gebruiken om te contouren door de concealer aan te brengen op de haarlijn, kaaklijn, langs de zijkanten van de neus en onder de jukbeenderen. Breng de concealer aan en gebruik dan de vingertoppen, een borstel of een make-up spons om de dekkende concealer te mengen met de huid.
  lees meer

  Specificaties