L'Oréal Paris Infaillible Magic Loose Fixing Powder
 • -50%

  L'Oréal ParisInfaillible Magic Loose Fixing Powder

  15.997.99je bespaart 8.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Wannahave!

  Wannahave!

  Profiteer t/m 1 november van korting op dit artikel!

  L'Oréal Paris Infaillible Magic Loose Fixing Powder

  De L’Oréal Paris transparante fixerende poederpigmenten geeft de huid een gezond uitziende gloed met een natuurlijke finish. De Fixerende poeder verzacht de huid voor een comfortabel gevoel en matteert de huid om onwenselijke glans te voorkomen

  Productbeschrijving
  Infaillible Magic Loose Powder van L’Oréal Paris is een transparent fixerend poeder met losse poederdeeltjes. Met het setting powder geef je de huid een subtiele gloed en matteer je de huid zodat je onwenselijke glans voorkomt en een natuurlijke finish behoudt. Het Infaillible Magic Loose Powder heeft losse pigmenten en fijnere deeltjes waardoor de formule licht aanvoelt op de huid ten opzichte van compact poeders.

  Het resultaat
  Als onderdeel van jouw make-up routine gebruik je het Magic Loose Powder nadat je jouw foundation hebt aangebracht voor een gematteerde gezichtshuid.

  Hoe te gebruiken
  Stap 1: breng het fixerende poeder over jouw foundation aan in een deppende beweging met een make-up spons of een poederkwast. Breng het fixerende poeder aan op vette delen van het gezicht zoals op de t-zone voor een natuurlijk resultaat.
  Stap 2: na het aanbrengen van het poeder wacht je ongeveer 2 minuten om de poeder in te laten trekken.
  Stap 3: meng het poeder met de huid door rondgaande bewegingen te maken op de huid met een make-up kwast voor een egale afwerking.
  lees meer

  Specificaties