L'Oréal Paris Elvive Rapid Reviver Dream Lenghts conditioner - 6x 180ml multiverpakking
 • uitverkocht

  L'Oréal Paris ElviveRapid Reviver Dream Lenghts conditioner - 6x 180ml multiverpakking

  38.94
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  L'Oréal Paris Elvive Rapid Reviver Dream Lenghts conditioner - 6x 180ml multiverpakking

  Meer nodig dan een normale conditioner, maar weinig tijd? De ELVIVE DREAM LENGHTS RAPID REVIVER geeft lang haar in no time een booste dat het haar laat herleven.

  ELVIVE DREAM LENGTHS RAPID REVIVER is een intense conditioner, speciaal ontwikkeld voor lang, beschadigd haar. Het verzorgt het haar als een masker, met het gemak en de snelheid van een conditioner. De intens herstellende formule is verrijkt met aminozuur en castor olie. Het biedt twee keer meer herstellende verzorging en versterkt de haarlengtes, zonder inwerktijd! Het resultaat: verzorgd haar en glanzende lange lokken.
  ✓ 2x meer herstellende verzorging
  ✓ Versterkt de haarlengtes
  ✓ Zonder inwerktijd

  Volg de ELVIVE DREAM LENGTHS haar verzorging routine voor lang en sterk haar:
  1 Was je haar met de ELVIVE DREAM LENGTHS HERSTELLENDE SHAMPOO. Breng de shampoo aan op nat haar en masseer in. Spoel het vervolgens grondig uit. Het haar voelt zachter aan en heeft een gezonde glans! Het haar is schoon en sterker. Met als resultaat dat het lange en beschadigde haar weer nieuw leven ingeblazen is.
  2 Breng de ELVIVE DREAM LENGTHS RAPID REVIVER aan op de lengtes van je haar. Besteed hierbij extra aandacht aan de punten. De intense conditioner ontwart je haar en helpt beschermen tegen haarbreuk.
  3 Breng de ELVIVE DREAM LENGTHS NO HAIRCUT CREAM aan op de lengtes en in de punten van nat of droog haar. Deze leave-in crème vermindert gespleten haarpunten zodat je je bezoek aan de kapper nog even uit kunt stellen.
  Extra tip: Wanneer je extra tijd hebt om je haar te verwennen, kun je een ELVIVE DREAM LENGTHS MASKER gebruiken. Neem de tijd om je lokken én jezelf extra te verzorgen!
  lees meer

  Specificaties