L'Oréal Paris Elvive Color Vive shampoo - 6x 250ml multiverpakking
 • -50%

  L'Oréal Paris ElviveColor Vive shampoo - 6x 250ml multiverpakking

  26.3413.17je bespaart 13.17
  6
  vandaag besteld, morgen in huis

  L'Oréal Paris Elvive Color Vive shampoo - 6x 250ml multiverpakking

  ELVIVE COLOR-VIVE
  VOOR GEKLEURD HAAR

  In deze verpakking zitten 6 stuks.

  De formule van ELVIVE COLOR VIVE, met lijnzaad elixer en UV-filters, heeft een drievoudige werking om gekleurd haar nog beter uit de verf te laten komen:
  ✓ Verlengt de glans voor een levendige kleur
  ✓ Voedt intens voor zijdezacht haar
  ✓ Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals UV-straling

  Of je nu van goudblond naar kastanjebruin
  gaat, van mahonie naar donkerrood, of kiest voor trendy roze: je gekleurde haar heeft de juiste haarverzorging nodig zodat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft.

  Gekleurd haar is zeer gevoelig voor schadelijke invloeden van buitenaf. Als gevolg van herhaaldelijk wassen, UV-straling en vervuiling kan de kleur langzaam vervagen. De kleurtoon verandert en het haar verliest kleurintensiteit en glans.

  Voor de beste verzorging voor gekleurd haar volg je de Elvive Color-Vive haarverzorging routine:
  1 Was je haar met de COLOR-VIVE BESCHERMENDE KLEUR SHAMPOO. Deze zorgt voor een hoge kleurintensiteit, een sterke kleurtoon en sterke reflectie voor meer glans.
  2 Verdeel de COLOR-VIVE CONDITIONER over het gehele haar, met name op de lengte en in de haarpunten. Het verlevendigt de glans en maakt het haar zacht en soepel.
  3 Om de routine af te maken, gebruik je het COLOR-VIVE HAARMASKER. Vervang 1 à 2 keer in de week de conditioner door het masker. Verdeel het haarmasker gelijkmatig over de hele lengte van het gewassen haar en spoel vervolgens uit. Er is geen inwerktijd nodig. Deze geeft perfecte voeding en een optimale bescherming en zorgt hiermee voor een extra boost voor je gekleurde lokken.
  4 Altijd in een hurry?! Dan kan je de EXTRAORDINARY OIL HAAROLIE VOOR GEKLEURD HAAR gebruiken! Deze verzorgt het haar en maakt het handelbaar zonder dat het vet wordt of verzwaart. Masseer de olie even in vóór het föhnen als bescherming of erna als finishing touch voor zacht haar met een prachtige glans.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking