L'Oréal Paris C'est Magic BB Cream - 05 Medium Dark - 30 ml
 • Actie

  L'Oréal ParisC'est Magic BB Cream - 05 Medium Dark - 30 ml

  7.4914.99je bespaart 7.50
  vandaag besteld, morgen in huis
  Actie!

  Actie!

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoondeprijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 7 mei 2021.

  L'Oréal Paris C'est Magic BB Cream - 05 Medium Dark - 30 ml

  Deze BB cream van L’Oréal Paris heeft een verbeterde formule en een nieuwe naam: BB C’est Magic. De gekleurde dagcrème, BB C'est Magic 05 Medium Dark, bevat nu hydraterend vijg-extract en is nu verkrijgbaar in 6 kleuren: very light, light, medium light, medium, medium dark én dark:
  - Natuurlijke, lichte dekking die oneffenheden subtiel verhult
  - Hydrateert de gezichtshuid tot 24 uur lang
  - Met zonbescherming SPF 20 om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon
  - Verrijkt met vijg-extract en antioxidanten
  - Met formule die verandert van kleur bij aanraking met de huid om aan te sluiten bij de huidskleur en textuur

  Schud BB cream voor gebruik zodat de formule goed mixt voor een optimale applicatie.

  Productbeschrijving
  BB C’est Magic BB cream, voorheen bekend als Glam Nude of Nude Magique BB cream, combineert het beste van dagcrème en make-up voor een egaal uitziende huid. Een BB cream is in essentie een gekleurde dagcrème en heeft een natuurlijk effect voor een natuurlijke uitziende look. De micropigmentcapsules in de formule smelten namelijk bij aanraking waardoor de formule gemakkelijk blend met de huid zodat je geen maskereffect krijgt. Om de gezichtshuid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling zijn de BB creams verrijkt met SPF 20. De BB cream bevat door de verbeterde formule nu vijg-extract voor een hydratatie van de huid tot 24 uur. Daarnaast is de L’Oréal BB cream collectie van L’Oréal Paris uitgebreid met drie extra kleuren: medium, medium dark en dark zodat iedere vrouw haar natuurlijke BB cream dekking kan vinden.

  Het resultaat
  BB C’est Magic geeft dus een natuurlijke look doordat de gekleurde dagcrème een dunne camouflerende laag op de huid aanbrengt. Hierdoor lijkt de huid meer egaler en hydrateer je de huid. De L’Oréal BB cream met SPF20 is hierdoor erg geschikt voor een zomerse no make-up make-up look.

  Hoe te gebruiken
  Stap 1: Kies de juiste kleur door de L’Oréal BB cream aan te brengen op de overgang van de kaaklijn naar de hals. Kies de BB cream kleur die overeenkomt met jouw huidskleur. Gebruikte je eerst Glam Nude light to medium dan kun je nu C’est Magic light gebruiken. Als jouw kleur echter Glam Nude medium to dark was is de kleur die hier het meest op lijkt nu C’est Magic medium light.
  Stap 2: Schud BB cream voor gebruik zodat de formule goed mixt voor een optimale applicatie. Breng de BB cream aan over het gehele gezicht met de vingertoppen of een make-upspons en blend met de huid.
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van L'Oréal Paris