L'Oréal Paris 108 Dark Brunette - wenkbrauwgel
 • -50%

  L'Oréal Paris108 Dark Brunette - wenkbrauwgel

  17.998.99je bespaart 9.-
  • 108 Dark Brunette
  • 103 Warm Blonde
  • 104 Chatain
  • 109 Ebony
  vandaag besteld, morgen in huis

  L'Oréal Paris 108 Dark Brunette - wenkbrauwgel

  De wenkbrauwgel 108 Dark Brunette van L’Oréal Paris is een waterproof gekleurde wenkbrauwgel waarmee jij dagenlang perfecte wenkbrauwen hebt. Je brengt de wenkbrauwgel aan in drie simpele stappen: aanbrengen, stijlen en drogen.

  Productbeschrijving
  Unbelieva'Brow van L’Oréal Paris geeft jouw ongelofelijk langhoudende wenkbrauwen in een handomdraai – je brengt de formule aan in 90 seconden. De formule is ultra bestendig tegen aflaten, water en vlekken. De 2-in-1 wenkbrauwkleuring en gelformule verzekert dat de wenkrauwen zijn gevuld en vol lijken. De Unbelieva'Brow is beschikbaar in vier kleuren zodat je de juiste kleur kiest die het meest overeenkomt met jouw wenkbrauwkleur.

  Het resultaat
  Je kunt met de gekleurde wenkbrauwgel zowel een natuurlijk effect krijgen of juist voor een opvallende wenkbrauw gaan afhankelijk van hoeveel wenkbrauwgel je aanbrengt. De sneldrogende formule droogt in maar 90 seconden waarbij je gedurende de dag perfecte wenkbrauwen hebt zonder dat je het hoeft bij te werken.

  Hoe te gebruiken
  Stap 1: Breng Unbelieva'Brow aan op schone wenkbrauwen voordat je foundation aanbrengt. Breng de langhoudende wenkbrauwgel aan op kale plekjes in de wenkbrauwboog.
  Stap 2: Gebruik het borsteltje om de wenkbrauwen te stijlen en te definiëren. Voor een subtiel effect gebruik je de fijne kant van het borsteltje en voor een meer intense look gebruik je de grovere kant van het borsteltje.
  Stap 3: Kam de wenkbrauwharen door met het borsteltje en wacht 90 seconden zodat de formule kan drogen voordat je jouw make-uplook verder afmaakt
  lees meer

  Specificaties