L.O.L. Surprise! Amazing Surprise
 • -20%

  L.O.L. Surprise!Amazing Surprise

  145.-116.-je bespaart 29.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  L.O.L. Surprise! Amazing Surprise

  Fantastisch nieuws! Downtown B.B. en Uptown Girl openen allebei een pop-upstore in de stad, maar ze hebben je hulp nodig! Hun hele familie, hun huisdieren en de uitzinnige outfits voor de winkels zijn verstopt in de stad en wachten tot ze worden uitgepakt. Volg het doolhof om verrassingen te verzamelen, zodat straks iedereen klaar is voor de grote opening!
  L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ is de ultieme uitpakervaring, waarmee fans 14 exclusieve poppen kunnen uitpakken, inclusief 2 L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen. Volg het genummerde doolhof van dozen in een schitterend stadslandschap en pak heel veel verrassingen uit, zoals poppen, diertjes, mode en accessoires. Help de families Uptown en Downtown bij elkaar te komen, zodat ze op tijd zijn voor de grote opening van hun pop-upshops! L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™ bevat o.a. 2 modewinkel-speelsets die je aan elkaar kunt koppelen. Zet de dozenpuzzel weer in elkaar om een prachtig stadslandschap te creëren dat je ook kunt gebruiken als speelset. Bevat 2 exclusieve L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppen, 3 exclusieve L.O.L. Surprise!™-poppen, 3 exclusieve jongens, 4 exclusieve diertjes en 2 exclusieve Lils, plus al hun mode en accessoires. Pak zoveel 'A-mazing' verrassingen uit met de L.O.L. Surprise!™ Amazing Surprise™!
  Pak 70+ verrassingen en 14 exclusieve poppen uit, inclusief 2 L.O.L. Surprise! O.M.G.™-modepoppenVolg de cijfers om het doolhof aan verrassingen uit te pakken voor de ultieme uitpakervaringMet 2 modewinkel-speelsets en doolhofdozen die je weer aan elkaar kunt bevestigen om een stadslandschap te creëren waarin je kunt spelen
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking