Kunstboeken

2539 Resultaten
Aanbevolen

2539 Resultaten

Welk kunstboek haal jij in huis?

Op zoek naar mooie plaatjes, inspiratie en cultuur? Neem dan een kijkje in ons assortiment kunstboeken. Hierin vind je de leukste boeken voor op de koffietafel, modeboeken, muziekboeken en nog veel meer.

Het grote kunstboek voor op de koffietafel

De zogenaamde koffietafelboeken zijn niet alleen geschikt om op de tafels van huisartsen en tandartsen te leggen. Ook in woonkamers zijn ze welkom. Sterker nog, ze zijn weer helemaal in! Deze boeken hebben vaak een groot formaat en ze bevatten veel plaatjes. Je kunt ze dicht of opengeslagen op de salontafel leggen. Er zijn ook speciale standaards beschikbaar, zodat je het boek opengeslagen neer kunt zetten. Zo heb je altijd goed zicht op je favoriete pagina.

Boeken met fotografie

Fotografie boeken bieden ons – net zoals reisboeken – de kans om van kunst, cultuur en natuur te genieten zonder dat we de hele wereld over hoeven te vliegen. Foto’s van de Grote Vijf in Afrika of de kleurrijke straten van Marokko bewonder je simpelweg door je favoriete fotografie boek open te slaan. Het is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor je visite. Laat ze prachtige foto’s bekijken, terwijl jij een pot koffie zet. Het biedt bovendien interessante onderwerpen voor gesprek.

Fashion boeken voor inspiratie

Heb jij een hart voor mode? Een boek waar de mooiste trends in staan, is dan onmisbaar. Doe inspiratie op, zodat je je nieuwe garderobe kunt inslaan of zelf kunt naaien. Met de laatste mode in een boek ben jij altijd goed op de hoogte.

Muziekboeken voor de fans

Meer te weten komen over een muziekstijl of over je favoriete band? Haal dan een muziekboek in huis. Leer meer over The Beatles, ABBA of over rock 'n roll in Friesland.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën