Krups XN761B Nespresso machine, Zilver
 • uitverkocht

  KrupsXN761B Nespresso machine

  202.83
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  100 koffiecapsules voor 5.-

  100 koffiecapsules voor 5.-

  Na aanschaf van deze Nespresso machine. Deze actie is geldig t/m 25 april 2021. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.nespresso.com/nl/nl - en registreer je aankoop. Hier vind je ook de actievoorwaarden

  Krups XN761B Nespresso machine

  De Krups Krups CitiZ & Milk XN761B Nespresso-machine, in zilver, is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke koffiemachine, ontworpen voor liefhebbers van modern design. CitiZ combineert technologie met retro-moderne vormgeving. De twee automatische knoppen voor espresso en lungo kunnen ook her-geprogrammeerd worden voor aangepaste volumes. Het druksysteem van 19 bar zorgt elke keer weer voor een heerlijk kopje koffie. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur.  En met de meegeleverde  melkschuimer maak je de beste cappuccino's en latte macchiato's met een druk op de knop. Met zijn retro design en strakke look staat de Aeroccino bovendien schitterend in elke keuken. Je kunt tot 120 ml warme of koude melkschuim bereiden. Voor warme melk bereidingen is de maximum capaciteit 240 ml. De automatische energie-besparingsfunctie maakt jouw leven eenvoudiger en schakelt de machine uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn. Zo verbruikt de machine minder energie.

  Moderne technologie en design 
  De CitiZ is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke machine, ontworpen voor liefhebbers van modern design. De gebruiksvriendelijke functies omvatten 2 programmeerbare knoppen met automatische stopfunctie voor espresso en lungo koffiebereidingen.

  19 bar druksysteem & energiebesparingDe hogedrukpomp van 19 bar zorgt elke keer weer voor een heerlijke kop koffie met een stevige en romige crema-laag. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. De automatische energie-besparingsfunctie schakelt de machine uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn. Zo bespaar jij energie.

  Duurzaamheid & recyclen 
  Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

  Koffie
  Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.

  Afmetingen en gewicht        
  - Afmeting Nespresso (hxbxd): 27,8x13x37,2 cm     
   - Afmeting melkschuimer (hxd):  17x9 cm
  - Gewicht: 4 kg
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)Garantie