Krups XN304T Pixie Nespressomachine, Titanium
 • 100 koffiecups

  KrupsXN304T Pixie Nespressomachine

  104.99
  vandaag besteld, morgen in huis
  100 koffiecapsules voor 10.-

  100 koffiecapsules voor 10.-

  Na aanschaf van deze Nespresso machine. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2021. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.nespresso.com/nl/nl - en registreer je aankoop. Meer info vind je ook de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Krups XN304T Pixie Nespressomachine

  De Krups XN304T Pixie compacte nespressomachine creëert een ongelofelijk romige cremalaag en laat een onvergetelijke smaak achter. Je krijgt de Pixie Nespresso nu inclusief welcomepack met 14 Nespresso capsules. Zo kun je direct genieten van een heerlijk kopje nespresso. Met slechts twee knoppen heeft de Pixie Nespresso-machine een 19-bar hogedrukpomp en een snel opwarmsysteem. En met zijn solide gepolijste stalen handgreep is de machine zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant even robuust.
  Deze machine is voorzien van een energiezuinige functie. De machine schakelt automatisch uit na 9 minuten (standaard). De timer kan ook op 30 minuten worden ingesteld. Je krijgt bovendien een waarschuwing wanneer er te weinig water in het waterreservoir zit.
  Uitzonderlijke koffie
  Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules ook in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen.
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)Heet water functieGarantie