Krups Vertuo Plus XN903N koffieapparaat (zwart), Zwart
 • sale
 • -40%

  KrupsVertuo Plus XN903N koffieapparaat (zwart)

  199.-119.-je bespaart 80.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Krups Vertuo Plus XN903N koffieapparaat (zwart)

  *dit koffieapparaat werkt met speciale Nespresso Vertuo koffiecapsules.

  Met het Nespresso Krups koffieapparaat Vertuo Plus XN903N betreedt je een nieuwe wereld van koffiezetten. Met één machine kan jij in een handomdraai 5 verschillende dranken bereiden.

  Voor iedere koffiegrootte een andere capsule
  Er zijn 3 verschillende groottes van koffiecapsules, namelijk groot, middelgroot en klein. De capsules bevatten een barcode die wordt gelezen bij het aanbieden van de cup. De barcode geeft informatie over de waterhoeveelheid, temperatuur en rotatiesnelheid zodat jij kan genieten van heerlijke aroma's en die welbekende cremalaag.

  Maak 5 verschillende dranken
  De kopjeshouder heeft 4 standen die je kan aanpassen aan je kopgrootte. Geniet van een lekker kopje espresso (40 ml), dubbele espresso (80 ml), Gran Lungo (150 ml), koffie (230 ml) of een grote kop (414 ml). Bovendien kan je de kopjeshouder verwijderen om een reismok te vullen met heerlijke koffie.

  Het ideale apparaat voor in jouw keuken
  De Nespresso Krups Vertuo Plus is nadat je de deze hebt aangezet binnen 20 seconden opgewarmd. Met een groot verplaatsbaar waterreservoir van 1,2 liter kan je veel koppen koffie zetten zonder steeds het waterreservoir bij te hoeven vullen. Bovendien is het apparaat gebruiksvriendelijk, want de deksel opent en sluit automatisch.Wanneer het apparaat 9 minuten ongebruikt is wordt deze automatisch uitgezet. Dit stijlvolle zwarte koffieapparaat met chromen details staat mooi in iedere keuken.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie