Krups Vertuo Next XN911B Bundel koffiezetapparaat (grijs)
 • -14%
 • 100 koffiecups

  Krups Vertuo Next XN911B Bundel koffiezetapparaat (grijs)

  179.-je bespaart 30.95
  209.95adviesprijs
  nog 2 op voorraad
  100 koffiecapsules voor 10.-

  100 koffiecapsules voor 10.-

  Na aanschaf van deze Nespresso Vertuo. Deze actie is geldig t/m 4 september 2022. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.nespresso.com/nl/nl/promotie - en registreer je aankoop. Meer info vind je ook in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Krups Vertuo Next XN911B Bundel koffiezetapparaat (grijs)

  De Nespresso Vertuo Next is de nieuwkomer in het assortiment Vertuo koffiemachines. Ontdek dit knappe designtoestel met zijn compacte stadsformaat en de exclusieve technologie van Vertuo met alle troeven die daarbij horen.

  Automatische herkenning
  De Vertuo Next herkent automatisch de cup die in de machine wordt geplaatst. Door deze herkenning is er maar 1 knop nodig voor het zetten van de koffie. De machine zet zelf de perfecte espresso of een van de andere koffiespecialiteiten.

  Perfect melkschuim
  De bijgeleverde Aerocinno zorgt voor het perfecte melkschuim bij een cappuccino of latte macchiato. Het is ook mogelijk om porties warme melk te maken met de Aerocinno. De melkopschuimer kan 120ml melkschuim maken en 240ml warme melk.

  Gemaakt uit gerecycled plastic
  De Vertuo Next machine helpt mee om de ecologische voetafdruk te verkleinen doordat de machine uit meer dan 50% gereycycled plastic gemaakt wordt. Bovendien valt de machine na 9 minuten zonder activiteit automatisch uit. De Vertuo Next voert elke nacht de nodige updates uit.

  Centrifusion technologie
  Het innovatieve Vertuo systeem is uitgerust met de Centrifusion technologie. De gemalen koffie kan hierdoor langer trekken en de centrifugekracht ligt beduidend hoger, wat met één simpele druk op de knop een kwaliteitsvolle koffie oplevert.

  Om de beste kwaliteit koffie te garanderen zijn de machines van Nespresso zo ontworpen dat deze perfect samengaan met de capsules van Nespresso.
  lees meer

  Specificaties

  Aansluitwaarde (watt)1500
  Pompdruk (bar)1
  Type machineVertuo Next
  Waterreservoir (l)1,1
  Heet water functie
  MelkfunctieMelkopschuimer
  Inhoud melkreservoir (l)0
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.