• uitverkocht

  Krups KP1A01 Piccolo XS Nescafé Dolce Gusto

  69.99je bespaart 30.-
  99.99adviesprijs
  • Rood
  • Wit
  • Zwart
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Nu TOT 70.- koffietegoed

  Nu TOT 70.- koffietegoed

  op deze Dolce Gusto. De actie is geldig t/m 31 januari 2023. Hoe werkt de actie? Ga naar dolce-gusto.nl/promotie/winter - en registreer je aankoop. Het koffietegoed is afhankelijk van de aankoopprijs. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Krups KP1A01 Piccolo XS Nescafé Dolce Gusto

  De Krups  KP1A01 Piccolo XS Nescafé Dolce Gusto, in de kleur wit, is een compacte koffiemachine gemaakt om jouw leven makkelijker te maken. Deze automatische machine is ontzettend gebruiksvriendelijkje kunt de grootte van je kop koffie volledig aanpassen naar jouw wensen. En, dankzij het hoge druk systeem van maximaal 15 bar in combinatie met de Nescafé Dolce Gusto capsules, creëer je het fluweelachtige crémalaagje  op je espresso of de volle melkkraag op je Latte Macchiato of Cappuccino. De hermetisch afgesloten capsules zorgen ervoor dat de versheid van de koffie bewaard blijft, zodat je elke keer weer van een volle, aromatisch smaak kan genieten. Je hebt de keuze uit meer dan 30 koffiecreaties: van een intense espresso en krachtige grande tot een schuimende cappuccino, warme chocolademelk, thee en nog meer. Tevens kun je heerlijke koude dranken bereiden.
  Dankzij de eco-functie schakelt je NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS-koffiemachine automatisch uit na 1 minuut dat je klaar bent met het bereiden van je drank, waardoor deze machine een A-rating voor het energieverbruik krijgt.
  lees meer

  Specificaties

  Type machinePiccolo
  Ingebouwde koffiemolen
  Totaal vermogen (watt)1600
  Afneembaar waterreservoir
  MelkfunctieCapsule
  BedieningManueel
  Automatische uitschakeling
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.