Krups KP1701 Infinissima Nescafé Dolce Gusto, Wit
 • Uitverkocht

  KrupsKP1701 Infinissima Nescafé Dolce Gusto

  64.99
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Krups KP1701 Infinissima Nescafé Dolce Gusto

  Deze Krups Nescafé KP1701 Infinissima Dolce Gusto koffiemachine, in de kleur wit, laat je genieten van eindeloze koffiemogelijkheden met meer dan 25 koffiecreaties of je nu van grote koppen of espresso houdt, van zwarte koffie of met melk.  Het compacte formaat (maar 15 cm breed) en verrassende design voegen stijl toe aan de meest compacte keukens - zelfs met het extra grote, eenvoudig uitneembare waterreservoir van 1,2 liter. Daarnaast kan het eenvoudig aanpasbare opvangbakje naar drie verschillende hoogtes worden gedraaid, waardoor je koffiekopje in een perfecte positie staat; of je nu een Ristretto of een grote koffie zoals een Grande of Lungo aan het maken bent.

  Origineel design
  De vorm van de Infinissima koffiezetter is gebaseerd op het oneindigheidssymbool. Deze manuele koffiemachine is slank en eenvoudig in gebruik en past zelfs in de meest compacte keukens.

  Hoge druk systeem
  Tot 15 bar 

  Eenvoudige bediening
  Voer je gekozen capsule in, en met een simpele beweging van de hendel kun je jouw perfecte drank naar keuze bereiden. De Infinissima is binnen 40 seconden op gebruikstemperatuur, dus je hoeft niet lang te wachten om van je heerlijke koffie te genieten.

  Warm & Koud
  Warme en koude dranken kunnen beide worden gecreëerd: Ristretto, Intense Espresso, aromatische Lungo, volsmakende Grande, Cappuccino, Latte Macchiato, warme chocolademelk, thee, en koude dranken.

  Energie besparende Ecostand
  De machine gaat vanzelf uit na 5 minuten. 

  Ontkalkingsnotificatie
  De Infinissima heeft een aan/uit-knop die oranje wordt wanneer het tijd is om je koffiezetapparaat te ontkalken.

  Specificaties
  - Inhoud waterreservoir: 1,2 liter
  - Regelbaar opvangbakje, 3 niveaus
  - Uitneembaar opvangbakje
  - Afmetingen (hxbxd): 37x15x28 cm
  - Gewicht: 2.65 kg
  - Kleur: wit
  - Garantietermijn: 2 jaar 
  lees meer

  Specificaties

  Garantie