Krups F20342 koffiemolen

Wat klinkt er beter dan versgemalen koffie? De KRUPS koffiemolen F20342 zorgt voor aromatische, heerlijke resultaten, op een snelle en efficiënte wijze. Je voegt de bonen toe, drukt op het zijpaneel en je hebt gemalen koffie. Koffie met precies de juiste dichtheid, van zeer fijn tot grof, en proef het verschil in je kopje: robuuste, aromatische koffie, vol smaak. Naast koffiebonen kan deze veelzijdige, veilige molen ook gebruikt worden om noten, zaden, kruiden en specerijen te hakken of vermalen. Dankzij een compact design en gestroomlijnd aangezicht, is deze elektrische koffiemolen een praktische, gebruiksvriendelijke aanvulling voor elke keuken.  

Grote malingscapaciteit
Deze perfecte molen voor elke situatie heeft een inhoud van tot wel 85 gram voor bonen, voor tot wel 12 kopjes koffie; ideaal voor dagelijks gebruik en als er gasten komen.

Snelle, consistente maling
De topresultaten van de hoogwaardige maling zijn binnen een handomdraai bereikt en er wordt gelijkmatig gemalen in elke consistentie, dankzij een ovalen ontwerp met roestvrijstalen messen.

Veelzijdigheid voor alle malingsbehoeftes
Deze veelzijdige molen is niet alleen geschikt voor het malen van koffiebonen; je kan er ook smaakvolle topresultaten mee bereiken als het om het hakken of vermalen van noten, zaden, kruiden en specerijen gaat.
lees meer

Specificaties

KleurZwart
MerkKrups
FabriekstypeF20342
Garantie2 jaar fabrieksgarantie
Duurzamer
EAN0010942104384
artikelnummer16793001
Garantie

Reviews

Dit artikel heeft nog geen reviews

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.