overzicht
Krups Essenza Mini Intense Grey XN110B Nespresso machine, Intens grijs
 • Uitverkocht

  KrupsEssenza Mini Intense Grey XN110B Nespresso machine

  79.99
  Intens grijs
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  30.- Koffietegoed

  30.- Koffietegoed
  bij aankoop van deze Nespresso machine. Deze actie geldt van 4 november t/m 16 januari 2020.

  Hoe werkt de actie

  Ga naar https://www.nespresso.com/nl/nl/promotie klik op de betreffende actie en registreer je aankoop en vraag je koffietegoed aan. Deze actie is een initiatief van- en verloopt geheel via Nespresso Nederland. Wehkamp keert geen capsules of tegoed uit.

  Krups Essenza Mini Intense Grey XN110B Nespresso machine

  De Krups Essenza Mini XN110B in de kleur Intense Grey,  is de meest compacte Nespresso machine tot nu toe. De nieuwe Essenza Mini is een combinatie van gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en de onovertroffen kwaliteit van Nespresso, zodat jij keer op keer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Deze koffiemachine heeft 2 programmeerbare kopgroottes. Het 19 bar druksysteem zorgt voor de juiste extractie van de smaak en aroma’s van iedere koffiecapsule en zorgt voor de perfecte crema-laag. Dankzij het snelle opwarmingssysteem wordt de ideale temperatuur al binnen 25 seconden bereikt.

  Nieuw en compact design
  De Nespresso Essenza Mini heeft een nieuw design met strakke lijnen die zo compact is dat deze machine in elke ruimte past. Het is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken koffiemachine. De Essenza Mini biedt 2 programmeerbare kopgroottes: espresso en lungo en bereidt iedere keer opnieuw een heerlijke kop koffie.

  19 bar druksysteem
  Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur.

  Energiebesparing
  De Nespresso Essenza Mini machine heeft een eco-modus die na 3 minuten wordt ingeschakeld voor een laag energie verbruik. De koffiemachine wordt na 9 minuten inactiviteit geheel uitgeschakeld, om op die manier energie te besparen.

  Duurzaamheid & recyclen
  Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable Quality Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules in te leveren.

  Koffie
  Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die jij drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met  verschillende koffies zodat je kunt uitproberen welke koffie het beste bij jou past.


  Afmeting en gewicht
  - Afmeting (hxbxl): 33x8.4x20.4 cm
  - Gewicht: 2.3 kg
  lees meer

  Specificaties

  Pompdruk (bar)Garantie