Krups EA82FE koffiemachine, Zilver

  KrupsEA82FE koffiemachine

  488.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Krups EA82FE koffiemachine

  De Krups EA82FE is een compacte volautomatische koffiemachine waarmee je 1 of 2 kopjes koffie of espresso kunt maken. Met de One-Touch- Cappuccino maak je zelfs met één druk op de knop een heerlijke cappuccino en andere melkrecepten. Doordat de  koffiesterkte, maalgraad en waterhoeveelheid instelbaar is kun je koffie zetten naar jouw eigen voorkeur. De EA82FE  heeft een waterreservoir met een inhoud van 1.7 liter, een  bonenreservoir  met een inhoud van 275 gram en een melkreservoir met een inhoud van 1 liter.  De koffiemachine wordt geleverd met een welkompakket: XS 3000-pakket met 2 reinigingstabletten, accessoires voor dubbele espresso.

  One-Touch-Cappuccino
  De One-Touch-Cappuccino EA82FE met LCD display zorgt ervoor dat je een perfecte controle hebt over het bereiden van uitzonderlijke espresso- en koffiedranken. Met het KRUPS One-Touch-Cappuccino systeem heb je met één druk op de knop een verrukkelijke cappuccino. Het KRUPS Quattro Force systeem optimaliseert elke belangrijke stap voor het bereiden van de perfecte espresso:  malen, tamping, percolatie, reiniging. De Active Speed koffiemolen maalt de bonen 20% sneller (vergeleken met de andere Krups Espresso volautomaten) en is gemaakt van de meest hoogwaardige materialen voor optimale duurzaamheid en precisie.

  Uniek krachtig tamping-systeem en Compact Thermoblock
  Het tamping-systeem heeft een zeer sterke hydraulische cilinder, dat de koffie met een kracht van 30 kg extra stevig aandrukt zodat je een goed gebalanceerde en smaakvolle espresso van professionele kwaliteit bereidt. Het zetsysteem is geoptimaliseerd met perfecte percolatie voor een koffie met een zachte afdronk of juist met een volle smaak al naar gelang je voorkeur. Dankzij het Compacte Thermoblock heb je vanaf het eerste kopje, hete koffie.

  Makkelijk schoonmaken en ruime capaciteit
  De EA82FE heeft een AutoClean Pressure zelfreinigend systeem met automatische functies voor een langdurige werking met een minimaal onderhoud en vermindering van de kalkaanslag.

  Specificaties
  - Compact Thermoblock, hete koffie vanaf het eerste kopje
  - Quattro Force technologie voor een heerlijke ristretto, espresso, caffè lungo, cappuccino en latte
  - Pompdruk 15 bar
  - Kleur: zilver
  - Garantietermijn: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties

  Stoompijpje (melkschuim)Heet water functieAuto ontkalkingssysteemWarmhoudplaat kopjesGarantie