Kroes en krullend haar - Marijke Burleson

  Marijke BurlesonKroes en krullend haar

  27.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Kroes en krullend haar - Marijke Burleson

  Dit is het meest uitgebreide boek over kroeshaar en krullend haar wat momenteel te verkrijgen is. Belangrijke vragen komen aan de orde zoals: Hoe voorkom ik haarbreuk ? Hoe weet ik welke ingrediënten er in mijn haarverzorgingsproduct zitten ? Hoe kan ik schadelijke chemische producten zoals bepaalde ontkroezers vervangen door goede natuurlijke producten , zoals shampoos, oliën, conditioners, moisturizers, haarverf, enz? Hoe houd ik het haar gezond ? Tevens staat het boek vol adviezen over hoe het haar te behandelen s’morgens, s’avonds of op vakantie om verkeerd gebruik te voorkomen en zo zijn er nog veel andere onderwerpen zoals vlechten die in dit boek worden benoemd.
  lees meer

  Specificaties