Buiktrainers

6 resultaten
aanbevolen

6 resultaten

Buiktrainers

Je kunt natuurlijk een aantal keer per week jouw buikspieren trainen door op een fitnessmat oefeningen te doen, maar je kunt natuurlijk ook een buikspiertrainer aanschaffen zodat jij jouw rug minder belast en de focus echt legt waar het zou moeten: je buikspieren. De buikspiertrainers van onder andere Adidas en Christopeit bieden de ondersteuning die jij goed kunt gebruiken. Dankzij sommige buikspiertrainers is het ook mogelijk om je armen en benen te trainen, maar de focus ligt altijd op de boven-, midden-, onder- en zijbuikspieren.

Voordelen van buikspiertrainers

Het grote voordeel van een buikspiertrainer is dat je rug en nekspieren minder belast worden. Je krijgt de ondersteuning en stabiliteit van de buikspiertrainer, wat ervoor zorgt dat het trainen van je buikspieren makkelijker wordt. Wil je graag zichtbare buikspieren? Dan is het trainen met een buikspiertrainer alleen niet voldoende. De combinatie van buikspieroefeningen en de juiste voeding zorgen ervoor dat je buikspieren daadwerkelijk zichtbaar worden. Je vetpercentage zal moeten gaan zakken, voordat jij jouw buikspieren gaat zien waar je zo hard voor gewerkt hebt.

Bestel hem snel

Heb jij een keuze kunnen maken binnen ons assortiment van buikspiertrainers? Bestel hem snel, want voor 23:59 uur besteld, morgen al in huis. Kijk goed naar het geschikte aflevermoment, zodat wij zeker weten dat jij thuis bent om jouw nieuwe fitness apparaat in ontvangst te nemen als wij het komen brengen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.