Bovenlichaamtrainers

Met een bovenlichaamtrainer train jij je bovenlichaam voortaan gewoon thuis. Je hangt de bovenlichaamtrainer in de deurpost en kan meteen aan de slag. Zo bouw jij thuis simpel je eigen sportschool. Kom ons aanbod bovenlichaamtrainers snel bekijken! Bestel vandaag nog en wij komen het snel bij je thuis bezorgen.

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Bovenlichaamstrainers

In onze shop bovenlichaamstrainers kun je terecht voor alle producten die te maken hebben met de schouder-, borst-, rug- en buikspieren. Deze producten leveren niet alleen een bijdrage aan een gespierd bovenlichaam, zij kunnen ook eventuele rugklachten verminderen. Waarom het rugklachten kan verminderen? Zodra jij aan je bovenlichaam werkt, krijg je sterke spieren en zijn deze spieren in staat om zwakkere plekken in je rug op te vangen. De bovenlichaamstrainers hebben dus niet alleen een positief effect op je uiterlijk, maar ook op je stabiliteit! Vandaag besteld, morgen al in huis. Alleen bij wehkamp.

Rug, schouder, borst of buik?

Wil je graag aan je rug, schouders en armen werken? Dankzij onze bovenlichaamstrainers van o.a. Iron Gym is dat nu mogelijk. De optrekstangen zijn tussen de deurpost op te hangen, zonder gebruik te hoeven maken van schroeven. De optrekstangen zijn multifunctioneel want je kunt er zowel je borst als buik mee trainen! Zet de bovenlichaamstrainer op de grond en je kan hem gebruiken als push-up stang of klem je voeten eronder en ga aan de slag met sit-ups. En wat dacht je van onze ab wheels? Deze zijn geschikt om zowel je buik als rug te trainen. Het lijkt misschien eenvoudig om een wiel met handvat eraan heen en weer te rollen, maar onderschat dit apparaat niet. Je kunt er nog dagen spierpijn van hebben. Welke uitdaging durf jij aan te gaan met onze bovenlichaamstrainers?

Tip

Het is natuurlijk belangrijk dat je sterkere spieren krijgt door het gebruik van onze trainingsapparaten, maar soms kan je beter een apparaat overslaan. Heb je rugklachten of een hernia? Dan raden wij jou de ab wheel niet aan, het kan met name in het begin belastend voor je rug zijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.