Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Koppzorgen - Judith Evelien
 • Uitverkocht

  Judith EvelienKoppzorgen

  19.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Koppzorgen - Judith Evelien

  Mijn moeder en ik. Ik en mijn moeder. Een gecompliceerde situatie en een eveneens gecompliceerde band. Beiden verlangden we intens naar een warme moeder/dochter band. Deze bleek onder invloed van mijn moeder haar psychische kwetsbaarheid en haar stemmingsgevoeligheid een onmogelijk streven.

  Ik beschrijf in dit boek de impact van de gevolgen die het heeft op een kind wanneer het opgroeit met een ouder die psychisch kwetsbaar is en daarnaast ook nog gevoelig is voor depressie. Hoe verloopt mijn weg naar volwassenheid en hoe past mijn moeder daarbij in mijn leven? Hoe pas ik in haar leven?

  Een moeilijke weg. Veel obstakels. Veel worstelingen. Veel pijn. Veel verdriet. Maar door alle obstakels heen toch ook onvoorwaardelijke liefde. Wanneer mijn moeder uit het leven stapt, wordt er een blikje met zesentwintig jaar aan geschiedenis, onmacht en schuldgevoel open getrokken.
  De worsteling gaat door op een geheel ander niveau.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursJudith Evelien
  Eerste auteurJudith Evelien
  GenreLiteraire biografie
  ISBN9789463451116
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's192
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand