Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Koos de Teckelman - Sjaak van Dijk en Irma van Dijk
 • Uitverkocht

  Sjaak van Dijk en Irma van DijkKoos de Teckelman

  16.50
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Koos de Teckelman - Sjaak van Dijk en Irma van Dijk

  Toen ik twee jaar oud was had ik plotseling geen huis meer. Geen warme mand die op me wachtte. Ik besloot op zoek te gaan naar een eigen, warme mand. Ik was best hip moet je weten en ook wel best modern. Lang zoeken had ik niet veel trek in. Ik dacht - ik ben slim en probeer het via de sociale media. Ik woonde in het westen van Nederland en besloot alles achter me laten en naar het platteland te verhuizen. In de avonduren ging ik op zoek. Ik vond vrouw en heb haar een chatbericht gestuurd. Ja, het was een gok dames, maar direct antwoordde vrouw mij met de woorden: 'Ja natuurlijk mooie teckelman, je mag komen hoor!'

  Specificaties

  AuteursSjaak van Dijk en Irma van Dijk
  Eerste auteurSjaak van Dijk
  GenreHuisdierenboek
  ISBN9789402243000
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's54
  Jaar van uitgifte2018

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand