overzicht
Kookbijbels: Vleesbijbel - Gertjan Kiers en Bas van Wijngaarden

    Gertjan Kiers en Bas van WijngaardenKookbijbels: Vleesbijbel

    29.99
    vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

    Kookbijbels: Vleesbijbel - Gertjan Kiers en Bas van Wijngaarden

    Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
    Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

    lees meer

    Specificaties

    Reviews

    Dit artikel heeft nog geen reviews

    toegevoegd aan winkelmand