Konstsmide wandlamp Firenze, Matzwart

  Konstsmidewandlamp Firenze

  26.95
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Konstsmide wandlamp Firenze

  Deze Konstsmide buitenlamp Firenze 7231-750 met semi klassiek design is een populair armatuur met tijdloos ontwerp dat in de kleur matzwart past bij vrijwel iedere woning. De compactformaat neerwaartse lamp is geschikt voor naast de voor- of achterdeur en is een neerwaarts model waardoor deze niet snel in aanraking komt met afdak of dakgoot. De lamp kun je ook elders aan en om het huis gebruiken en heeft vanwege de zes glazen rondom veel lichtoutput. Goed als praktische en sfeervolle lichtdecoratie en draagt bij aan gevoel van veiligheid. Extra licht op donkere plaatsen rondom huis en tuin. De glazen zijn niet van kunststof en daarom volledig UV bestendig en verkleuren niet door zonlicht. Zeer geschikt voor gevelverlichting maar ook als lichtpunt aan blokhut, schuur, carport, serre, erfafscheiding of terras. De buitenlamp heeft een neerwaartse arm met een E27 fitting, geschikt voor een lichtbron met maximaal 60W (niet meegeleverd), geschikt voor elke duurzame en energiezuinige E27 lichtbron naar eigen individuele voorkeur.

  Veiligheid
  Het ontwerp van het armatuur is volgens EU richtlijn en er is geproduceerd met duurzame onderdelen en materialen op een productielocatie met BSCI/SA-8000 (Social Accountability) certificaat. Het heeft een onafhankelijk erkend elektrotechnisch veiligheidskeurmerk (Semko-Intertek). Dit certicaat garandeert een veilig produkt en conformiteit met de Europese norm EN60598.

  Onderhoud
  Voor langdurig behoud van dit armatuur is 1x reinigen per kwartaal met lauwwarm water en (auto)shampoo wenselijk. Smeer de schroefdraden met siliconenvet in tegen corrosie. Dit zorgt ervoor dat schroefbare onderdelen niet vast gaan zitten (armatuur demonteren of lichtbron vervangen). Een decoratieve verrijking voor elk huis & elke tuin!
  lees meer

  Specificaties