Wijn

Wijnrekken

Praktisch maar modern de wijnflessen opbergen? Met een wijnrek is dit ideaal. Of je nu op zoek bent naar een stoer design of meer landelijk, met merken als Rivièra Maison en House Doctor is er voor ie ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Wijnrekken

Wijnen zijn een lekkere bijkomstigheid bij het avondeten of om te borrelen. Ga je voor rode wijn, rosé, droge witte wijn of toch liever voor zoet? In wijnrekken kun je ze allemaal opbergen, of juist alléén jouw favoriet!

Waarom wijn opbergen in een wijnrek?

Naast dat het praktisch is om wijnen in een wijnrek op te bergen is het ook nog eens goed voor de wijnen zelf! Een wijn liggend opbergen zorgt ervoor dat de kurk vochtig blijft en deze niet uitdroogt. Als de kurk uitdroogt kan deze krimpen en komt er te veel zuurstof bij de wijn. Bij wehkamp zijn alle wijnrekken zo gemaakt dat de wijnen liggen. Naast het bewaren van wijn in een wijnrek kan dit natuurlijk ook in een wijnkoelkast. Hierin wordt de wijn gekoeld en koel gehouden. Toch zie je dit vaak alleen in horecagelegenheden.

Wijnrekken online bestellen

Het geschikte wijnrek gevonden? Vandaag besteld is morgen in huis en de verzending is gratis vanaf 20.-. Is het wijnrek toch niet zoals je had verwacht? Retourneren is gratis!