Wijn

Wijnkoelers

Op zoek naar een koeler om de wijn, champagne of rosé koud te houden? Op deze pagina vind je wijnkoelers in verschillende stijlen, zo is er voor ieder wat wils!

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Wijnkoelers

Een wijnkoeler is onmisbaar als je houdt van een wijntje op z’n tijd. De wijnkoeler houdt de wijn op temperatuur en dat is niet geheel onbelangrijk tijdens een etentje of een zwoele zomeravond!

Verschillende soorten wijnkoelers

Om de wijn te koelen zijn er verschillende soorten wijnkoelers. Zo zijn er reguliere koelers welke bestaan uit een bak of een zak waar je eventueel ijs aan toe kunt voegen. Ook zijn er wijnkoelers waarin een koelelement zit. Deze bewaar je in de diepvries en wanneer je de koeler wilt gebruiken haal je het koelelement uit de vriezer en plaats je deze in de wijnkoeler. Er zijn ook koelers welke alleen bestaan uit een koelelement, een soort zak dus. Deze kun je compact in de vriezer bewaren en is gewoon herbruikbaar.

Wijnkoelers online bestellen

Heb je een wijnkoeler gevonden welke past bij jouw wensen? Vóór 23:59 besteld is de volgende dag al in huis! Verzending is gratis vanaf 20, -Is het toch niet helemaal wat je in gedachten had? Retourneren is gratis.