Wijn

Wijnaccessoires

Een echte wijnliefhebber? Met deze wijnaccessoires heb je alles in huis om een lekker wijntje te drinken. Van schenktuiten tot foliesnijders, glasmarkeerders, kurkentrekkers en vacuümpompen, op deze p ...

15 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Wijnaccessoires

Wijnaccessoires zijn er in allerlei verschillende varianten. Zo heeft wehkamp foliesnijders, glasmarkeerders, kurkentrekkers, schenktuiten, vacuümpompen, wijnkoelers en wijnrekken. Wat je ook precies zoekt voor jezelf of als cadeau voor een ander. Voor elke wijnliefhebber zit er wat geschikts tussen!

Verschillende wijnaccessoires

Wijnaccessoires zijn te gebruiken vanaf het moment van openen van een wijnfles tot aan het drinken van de wijn zelf. Bij het openen van de wijn is het in sommige gevallen handig om een foliesnijder te gebruiken om de folie om de kurk weg te snijden. Daarnaast is een goede kurkentrekker erg handig. Een goede kurkentrekker is belangrijk om stukjes kurk in de wijn te voorkomen. De wijnstop is ideaal om de fles te sluiten tussen het schenken door. Krijg je bezoek en wordt er wijn gedronken uit dezelfde soort glazen? Gebruik dan glasmarkeerders om te onthouden van welke gast welk glas is!

Wijnaccessoires online bestellen

Heb je de juiste wijnaccessoire voor jezelf of als cadeau voor een ander gevonden? Vandaag besteld is morgen al in huis! Is het toch niet helemaal zoals verwacht? Retourneren is gratis, wel zo makkelijk!