Koken & tafelen

Wijn

Op zoek naar wijnaccessoires, wijnrekken of wijnkoelers? Op deze pagina vind je het allemaal. Met merken als Rivièra Maison, Serax en House Doctor is er voor iedere stijl wat wils!

114 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Wijn

Zoals woonaccessoires een interieur extra tot zijn recht laten komen maakt een goed glas wijn elke maaltijd tot een waar diner! Serveer wijn altijd op de juiste temperatuur en gebruik een goede kurkentrekker om kurk in de wijn te voorkomen.

Verschillende wijnaccessoires

Als je een wijnliefhebber bent zit je op deze pagina helemaal op de juiste plek. Het assortiment begint bij het openen van de fles tot het schenken en eindigt met het bewaren van de wijn. Doe dit bijvoorbeeld in een van de stijlvolle wijnrekken van verschillende merken.Bij het openen van de wijn kun je kiezen uit vele kurkentrekkers. Een goede kurkentrekker is belangrijk om stukjes kurk in de wijn te voorkomen. De wijnstop is ideaal om de fles te sluiten tussen het schenken door. Een optimale smaakbeleving creëer je door een van de decanteeraccessoires. Krijg je bezoek en wordt er wijn gedronken uit dezelfde soort glazen? Gebruik dan glasmarkeerders om te onthouden van welke gast welk glas is!Nog een aantal tips voor de echte wijnliefhebbers:- Bewaar een wijn altijd liggend om te voorkmoen dat de kurk uitdroogt.- Serveer witte en rode wijn altijd op de juiste temperatuur. Dit kan makkelijk gemeten worden met een digitale thermometer.- Decanteer rode wijn voor het serveren. Dit zorgt er voor dat de smaken volledig tot zijn recht komen.

Wijnaccessoires online bestellen

Heb je het juiste type wijnglas of de juiste wijnaccessoire gevonden? Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis! Is het toch niet helemaal wat je had verwacht? Retourneren is gratis!