servies

Maxwell & Williams

Maxwell & Williams is een Australisch serviesmerk welke sinds 2005 op de Nederlandse markt is geïntroduceerd. Het serviesassortiment bestaat uit 3 verschillende kwaliteiten met elk hun eigen concept gebaseerd op diverse stijlen uit verschillende werelddelen. Naast volledige serviezen biedt Maxwell & Williams ook keukenartikelen, zoals vijzels en taartvormen, aan. Kortom, voor ieder wat wils!

sorteren

79 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Maxwell & Williams

Sinds 2005 heeft Maxwell & Williams Nederland verovert met mooie serviezen. De combinatie van porselein met matte aardetinten geeft net dat beetje extra waardoor het lijkt alsof het servies zo van een chique restaurant wegkomt.

Verschillende soorten servies

Maxwell & Williams biedt verschillende serviezen in topkwaliteit aan. Door de verscheidenheid aan vormen en materialen is er voor een ieder wat wils! Naast servies in porselein en aardewerk biedt Maxwell & Williams ook serveerborden in duurzaam bamboe om jouw zelfgemaakte hapjes op een verantwoorde manier te serveren.

Maxwell & Williams online bestellen

Ga je voor porselein in vierkante vormen? Of toch voor pastelkleuren in mat aardewerk? Wat jouw smaak ook is, wehkamp heeft het allemaal. Heb je een keuze gemaakt maar is het toch niet helemaal naar wens? Retourneren is gratis.