Serveren

Buiten tafelen

Niets is lekkerder dan een lange zomerse avond in de tuin. Barbecue aan, vrienden erbij, lichtjes in de tuin en een mooi gedekte tafel, je avond kan niet meer stuk. Vind hier het leukste zomerse servi ...

306 resultatensorteren op
aanbevolen

Buiten tafelen

Zodra het warmere weer aanbreekt, is er niets leukers dan buiten tafelen. Dit kan uitstekend met de barbecues van wehkamp. Als de avonden aangenaam zijn qua temperatuur, maak je alles in je tuin of op het terras gereed voor een gezellige barbecue. Zelfs als het wat kouder is, kan je prima buiten eten. Steek de vuurtafel aan en beleef met elkaar een onvergetelijke tijd.

Buiten tafelen bij wehkamp

Met wehkamp is buiten tafelen slim vorm te geven. Maak de keuze uit onder meer servies en bestek. De luxe serveerborden bijvoorbeeld zijn bij uitstek geschikt voor een salade of stukje vlees of vis. Ga voor een complete bestekset en vergeet vooral geen waterkaraf.

Met plezier buiten eten

Haal meer uit buiten tafelen met familie en vrienden door glazen te kopen bij wehkamp. Bij ons is er keuze genoeg uit zowel borrel- als wijnglazen. De juiste wijn of drank maken de sfeer tijdens het buiten eten compleet. Kleed het geheel aan met waxinehouders en lantaarns en hang gekleurde lampjes op. Dit draagt ongetwijfeld bij aan een feestelijk en kleurrijk geheel en zorgt ervoor dat je urenlang natafelt en bijkletst.

Luxe kleine hapjes

Een etentje buiten is natuurlijk niet compleet zonder luxe kleine hapjes. Zelfs voor delicatessen zit je op onze site helemaal goed. Wij bieden je een breed assortiment in diverse prijsklassen. Kies onder andere uit etenswaren, specerijen en kruidenmixen om je hapjes op de juiste wijze te serveren.

Buiten tafelen met wehkamp geef je eenvoudig vorm via onze slimme navigatiemogelijkheden. Wat je vóór 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.