Petit Monkey

Van prachtige melamine bordjes, bekertjes en kommetjes tot leuk bestek, speelgoed of iets moois voor de kinderkamer, je slaagt altijd met het Nederlandse Petit Monkey. Door het gebruik van kleurrijke illustraties en producten die perfect passen in de kinderwereld is Petit Monkey een feestje voor kinderen maar ook voor ouders!

sorteren

85 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Petit Monkey

Petit Monkey in een van oorsprong Nederlands merk en staat voor mooi gedecoreerd kinderspeelgoed, kinderaccessoires en melamine serviesgoed. De collectie van Petit Monkey kenmerkt zich door zeer kleurrijke en vrolijke tekeningen wat bij kinderen enorm tot de verbeelding spreekt. Zo ontwierp Helen Dardik de eerste collecties. Daarna werd in samenwerking met andere beroemde illustratoren de volgende collecties gerealiseerd.

De collectie van Petit Monkey

Als je kleintje aan tafel kan zitten en mee eet wil hij of zij natuurlijk alles zelf doen. Petit Monkey heeft daar aan gedacht en speciaal voor kids een mes en vork ontworpen en gemaakt van bamboe die precies in de kinderhand passen. Gecombineerd met een mooi bordje en drinkbeker van melamine heb je een leuke set die op tafel niet misstaat. Zo wordt eten een gezellig familiegebeuren!Slaapt je kindje moeilijk in of is het bang in het donker? Geen nood, met een vrolijk gedecoreerd lampje van Petit Monkey in de vorm van een wolkje, maan, of herkenbaar dier wordt naar bed gaan een feest! En wil je je jas of je tas kwijt als je na een drukke dag uit school komt? Dan kies je natuurlijk voor zo'n leuke kapstokhaakje waarvan je verschillende leuk met elkaar kan combineren. Kortom Petit Monkey maakt je blij!

Bezorging

Heb je jouw keus uit de Petit Monkey collectie kunnen maken? Als je vandaag besteld voor 23:59 heb je, mits het artikel op voorraad is, dit de volgende dag al in huis. Zijn de artikelen toch niet helemaal wat je verwacht? Geen nood, ruilen is geen probleem!