pannen

Accessoires pannen

Wil je nog gemakkelijker koken en geen last hebben van te hete pannen? Dan bieden onderzetters en pannenlappen een echte uitkomst. Zet je hete pan op een onderzetter zodat je tafel niet te heet wordt ...

38 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Accessoires voor pannen

Heb je een complete pannenset waarmee je jaren vooruit kunt? Dan hebben wij de accessoires waarmee je nóg blijer wordt van deze pannen. Vaak zijn het kleine dingen waarvan je pas merkt hoe handig ze zijn als je ze nodig hebt. En laat je de meeste van deze accessoires nu net vrijwel elke dag nodig hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stel goede onderzetters? Je zet een hete pan immers niet zomaar op tafel, want daarmee ruïneer je het tafelkleed én het tafelblad. Gelukkig hebben we heel wat verschillende soorten om uit te kiezen. Van metaal, hout of kunststof: jij mag het zeggen. Ook het design is heel verschillend, dus je vindt altijd iets dat bij je past. Je weet dat je daarbij kunt vertrouwen op de service van wehkamp. Als je eenmaal een accessoire voor je pannen hebt besteld, dan komen wij ‘m supersnel bij je thuisbezorgen. Met onze gratis retourservice heb je altijd nog de mogelijkheid om toch iets anders te kiezen.

Nuttige en mooie accessoires

Als je geen vuurvaste vingers hebt, zijn pannenlappen geen overbodige luxe. Die accessoires hebben we natuurlijk ook in ons assortiment opgenomen. In verschillende dessins van allerlei merken, dus er zit vast iets voor je tussen. Mooi én handig! Heb je een ovenschotel gemaakt en wil je die ook warm houden terwijl hij al op tafel staat? Daar zijn schotelwarmers voor uitgevonden. Bekijk ons uitgebreide aanbod met accessoires en kies wat bij jou past!