Uitverkocht

Bosch TES50129RW koffiemachine VeroCafe is niet meer verkrijgbaar

De Bosch VeroCafe TES5129RW is een koffiemachine met een pompdruk van 15 bar. In…
Meer informatie

Bekijk alles uit de categorie Volautomatische koffiemachines.

TOON CATEGORIE

ILL/32/reviews

Reviews

(50)
  • Algemene beoordeling: 4.2
  • Verwachting: 2
  • Kwaliteit: 3

mooie koffie zetter

we hadden er eeen van bosch die na drie jaar stuk ging maar deze is eenvoudiger in gebruik en makkelijk van sterkte te wissellen ook maakt hij minder lawaai

ook geplaatst op bosch-home.nl

Maakt een heerlijk bakkie koffie ☕

Hij doet wat hij moet doen hij maakt een heerlijk bakkie koffie en is zeer gebruiksvriendelijk. Mooi design en ook de prijs is voor de normale consument redelijk aan de prijs. Meer kan ik er niet van maken en ben er heel blij mee.

ook geplaatst op bosch-home.nl

Werkt perfect

Ik ben er blij mee en hij maakt ook nog een lekker bakkie koffie . Hij werkt heel makkelijk en ook de handleiding is duidelijk . Het Design is ook mooi ik kan er niet anders van maken

ook geplaatst op bosch-home.nl

bosch koffiemachine...niet doen

het is een gebruiksonvriendelijk apparaat die regelmatig storingen geeft. lastig schoon te houden. in het schoonmaak proces veel stappen nemen. zeer storingsgevoelig.

Veel te snel kapot

Ik heb dit apparaat nu 2,5 jaar in mijn bezit en hij is nu al kapot. vind ik erg snel voor zo een duur apparaat, voor mij dus nooit meer Bosch. de koffie smaakt prima (als hij het doet) wel veel te vaak ontkalken etc.

Super machine

Gewoon een top product Met de juiste bonen heerlijke koffie

ook geplaatst op bosch-home.nl

Super machine

Goede kwaliteit prijsverhouding van de machine

ook geplaatst op bosch-home.nl

Top apparaat voor een zeer scherpe prijs

Na lang zoeken en wikken en wegen hebben we onze Senseo ingeruild voor dit prachtig apparaat van Bosch. Hij voldoet aan alle verwachtingen. We proeven nu echte koffie. Het apparaat is heel makkelijk te gebruiken en zeker niet ingewikkeld Het onderhoud zoals o.a. schoonhouden geeft hij netjes aan. Voor nu is alleen de koffiebonen uitproberen welke het beste bij os past Al met al een zeer goede aanrader! .Design is zeer strak maar dat zijn we gewend bij Bosch.

Degelijke machine

Fijne koffiemachine voor deze prijs

ook geplaatst op bosch-home.nl

Uitstekend apparaat

Zeer goed apparaat, eenvoudig en makkelijk te bedienen en in te stellen. Koffie smaak goed regelbaar. Zetmodule zeer goed te reinigen. Eenvoudig te verwisselen.

ook geplaatst op bosch-home.nl