glazen

Barglazen

Of je nou gaat voor een martini, waanzinnige whisky of een speciaalbiertje, een drankje in een mooi en passend glas smaakt altijd beter. Of je nou gaat voor een barglas in basic uitvoering of juist me ...

38 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Barglazen

Een drankje in een mooi glas smaakt altijd beter. Met een collectie bestaande uit whisky-, cocktail- en bierglazen heeft wehkamp een geschikt glas voor elk moment. Zo wordt je drankje mooi geserveerd én geserveerd in een passend glas voor de ultieme smaak.

Verschillende soorten barglazen

Bij wehkamp vind je barglazen in verschillende soorten en maten. Of je nou op zoek bent naar barglazen van kristal of juist barglazen met print, wehkamp heeft het allemaal. Zo zijn cocktails lang niet meer iets wat je alleen drinkt op vakantie of op het terras in de zomer. Het mixen van drankjes gebeurd steeds meer thuis dus heeft wehkamp geschikte glazen voor verschillende cocktails. Ook voor whiskydrinkers zijn er verschillende whiskyglazen. Kenmerken van whiskyglazen zijn dat deze vaak stevig in de hand liggen en mooi versierd zijn. Echte liefhebbers gaan voor luxere, kristalglazen maar er zijn ook andere whiskyglazen in verschillende vormen. Hou je toch meer van een biertje? Wehkamp biedt bierglazen in verschillende stijlen voor zowel gewone biersoorten als speciaalbiertjes.

Online barglazen bestellen

Op korte termijn een feestje of uitbreiding van je glazenkast nodig? Vandaag besteld, is morgen in huis. Heb je een passend barglas gevonden maar is het uiteindelijk toch niet helemaal wat je had verwacht? Retourneren is altijd gratis, wel zo fijn.