Delicatessen

Olijfolie & vinaigrette

De lekkerste salades maak je helemaal af met de juiste olijfolie en vinaigrette. Nicolas Vahé heeft dat goed begrepen en laat je kiezen uit verschillende soorten olie en azijn met toegevoegde kruiden. ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Olijfolie en vinaigrette

Olijfolie is altijd de basis voor een goede dressing bij je salade. Je gebruikt in zo'n geval een olijfolie die koud geperst is en die je dus alleen voor dergelijke doeleinden kan gebruiken. Een olijfolie bepaald vaak de smaak van je zelfgemaakte salade, het is dus van belang dat je de juiste olie kiest. Maar je kan natuurlijk ook vlees lekker marineren in een lekker gekruide olijfolie. Nicolas Vahé weet als geen ander dat je met toevoeging van ingredienten zoals citroen, chili, of gember een heerlijke eigen smaak kan geven aan de olijfolie. Met vinaigrette is het niet anders, deze kan je gebruiken om een dressing op smaak te brengen en vormt zo ook de basis van bijvoorbeeld een salade.

In de keuken

Eigenlijk zijn olijfolie en vinaigrette onmisbaar in elke keuken. Het vormt de basis voor menig gerecht. Heerlijk smullen begint bij de basis!

Bestellen

Wil je snel aan de slag in de keuken en mis je nog wat heerlijke smaakmakers? Bestel ze dan gauw voor 23:59 en je hebt ze de volgende dag in huis. Zo kan je heerlijk experimenteren met olijfolie en vinaigrette in je eigen keuken.