Delicatessen

Kruiden & specerijen

Als je gerechten bereidt kan je natuurlijk niet zonder de juiste kruiden en specerijen. Op de juiste manier gebruikt brengt dat net de finishing touch aan jouw gerecht. Nicolas Vahé heeft er voor gezo ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Kruiden en specerijen

In de middeleeuwen vormden oosterse specerijen een belangrijk handelsartikel. Destijds waren de specerijen al een gewild artikel in de keuken voor het conserveren van etenswaren. Vele kruiden worden ook een geneeskrachtige werking toegeschreven. Specerijen waren vroeger erg schaars en daarom alleen toegankelijk voor de elite in de westerse wereld. Met de opkomst van de zeevaart werden aromatische specerijen uit andere, vooral Aziatische landen bekend voor gebruik in de keuken.

In de keuken

Kruiden en specerijen zijn natuurlijk onmisbaar als je een gerecht net die finishing touch wil geven. Nicolas Vahé heeft bijvoorbeeld heerlijke kruidenmixen die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. Van eerlijk Frans zeezout, tot kruiden voor het op smaak brengen van vlees of groenten.

Bestellen

Wil je snel aan de slag in de keuken en mis je nog wat (h)eerlijke smaakmakers? Bestel ze dan gauw voor 23:59 en je hebt ze de volgende dag in huis. Zo kan je heerlijk experimenteren met allerlei kruiden en specerijen in je eigen keuken. Eet smakelijk!