Delicatessen

Eten & drinken

Eten en drinken zijn een must in je leven. Met een heerlijk kopje cappuccino, espresso of een lekkere thee de dag beginnen, dat doen we allemaal. En wil je graag iemand iets cadeau geven dan vind je ...

3 resultaten

Eten en drinken

Eten en drinken zijn een must in je leven. Een lekker kopje thee als je net uit bed bent om de dag te beginnen, is haast onmisbaar. Sommigen starten met een kop koffie om gelijk wakker de dag te kunnen beginnen. Voeg daarbij een vers gebakken broodje en je hebt een perfecte start. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

Thee en koffie

Je kan natuurlijk gewoon een theezakje in een beker doen en deze snel laten trekken, maar als je het volgens de traditie wil doen, en wilt genieten van een heerlijk kopje thee dan pak je de theepot, vult die met de thee van jouw keuze en laat de thee 20 minuten trekken. Op die manier ben je verzekerd van een goed kopje thee volgens de aloude procedure bereid. Kies voor een lekker smaakje en laat je verwennen door de verschillende soorten thee die Nicolas Vahé biedt.Met koffie is dat natuurlijk ook het geval. Je kan simpel een snel kopje koffie maken, maar het is natuurlijk het lekkerste als je zelf de bonen maalt en zo een heerlijk geurend kopje koffie tot je beschikking krijgt. Ruik jij de geur al van vers gemalen koffie?

Snel in huis

Zin gekregen om al deze heerlijke producten te bestellen? Dat kan heel eenvoudig, tot 23:59 uur kan je je bestelling doorgeven, en mits op voorraad, heb je die de volgende dag al in huis! Dat wordt genieten!