Delicatessen

Culinaire cadeaus

Op zoek naar een origineel cadeau voor de fijnproever? Nicolas Vahé maakt het je makkelijk. Kies uit verschillende pakketten waar je heerlijk mee kunt koken of lekker van kunt snoepen. De geschenksets ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Culinaire cadeaus

Om zorgvuldig een cadeau uit te kunnen kiezen, moet je weten wat de smaak en passie van de ontvanger is. Wat is zijn of haar hobby? Waarmee doe je de gelukkige het grootste plezier? De wereldwijde populariteit van kookprogramma's bewijst dat kokkerellen een passie is die miljoenen mensen delen. Een grote kans dus, dat je met culinaire cadeaus goed zit. Wehkamp heeft culinaire cadeaus waarmee je zelf de keuken in kan, maar ook aantrekkelijke en smakelijke delicatessen waar je meteen van kan genieten!

Cadeaus om je vingers bij af te likken

Bij het wehkamp assortiment eten en drinken vind je de lekkerste en leukste culinaire cadeaus. Kies bijvoorbeeld een luxe reep van pure chocolade met stukjes karamel en grof zeezout als je een aardigheidje zoekt. Voor een grotere verrassing neem je een originele popcorn pan mee. Kruiden en specerijen zijn bij iedereen welkom in de keuken, vooral als ze in zo'n stijlvolle fles zitten. Met een kruidenrek geef je een mooi cadeau dat bovendien veel ruimte bespaart in het keukenkastje!

Culinaire olie

Olijfolie en vinaigrette gebruiken we in Nederland allang niet meer alleen voor de salade. In ons culinaire landschap worden kruiden- en knoflookboter steeds vaker vervangen door de veel gezondere olijfolie. Eet je stukje brood door het op Mediterraanse wijze te dippen in een schaaltje extra vierge olijfolie met grof gemalen zout en peper. Neem eens zo'n mooie fles mee als culinair cadeau. Het zal zeker op prijs worden gesteld.

Culinaire cadeaus bestellen bij wehkamp

Veel mensen hebben een la met cadeautjes voor onverwachte bezoekjes of verjaardagen. Zo'n voorraad cadeautjes is een uitstekend idee. Bij wehkamp koop je fantastische culinaire cadeaus om meteen weg te geven, om je cadeauvoorraad aan te vullen of natuurlijk om gewoon zelf te gebruiken!