BK

BK Bestek

Een mooie feestelijke gedekte tafel vraagt om dito bestek. Dan kom je al gauw bij BK bestek uit. Messen, vorken, lepels maar ook gebaksvorkjes en opschep lepels, alles van BK kan je hier vinden. BK h ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

BK bestek

Als je het over BK bestek hebt, weet je dat het over bestek gaat van hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen. BK is al heel lang een begrip op gebied van bestek, maar ook van pannen. Als je je tafel feestelijk wilt dekken dan weet dat dit een koud kunstje is met het bestek van BK.

De collectie van BK

Alle bestek van BK heeft hetzelfde gemeen, ze zijn vervaardigd van duurzaam materiaal en zijn vaatwasmachinebestendig en dat is wel zo prettig. Dan hoef je na een leuk diner je niet meer druk te maken over de afwas. Bk besteksets zijn verkrijgbaar als messen, vorken, lepels, koffielepels, dessertlepels en nog veel meer. Zo kan je zelf je eigen persoonlijke bestek samenstellen met de items die jij belangrijk vindt en vaak gebruikt. Kies uit veel verschillende stijlen zoals het bestek uit de Amstel serie, bestek met een klassieke uitstraling, aangevuld met moderne details. De heften van deze serie zijn sierlijk gebogen zodat het prettig in de hand ligt. Verder voert BK bijvoorbeeld ook de Waal serie, deze collectie kenmerkt zich door minimalistisch design met een Bourgondische touch. Kijk bij de BK collectie bij nog meer verschillende stijlen en kies wat jouw favoriet wordt!

Bezorginformatie

Heb je je keus gemaakt? Dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk bezorgd wordt. Vandaag voor 23:59 uur besteld is, mits voorradig, morgen al in huis! Zo kan je snel van jouw gekozen BK bestek genieten. Haal je die liever zelf op een moment dat het jou het beste uitkomt? Dat kan uiteraard ook op tal van locaties. Makkelijker kan het niet!