Bewaren & organiseren

Drinkbekers

Voor onderweg of naar school is het fijn om wat te drinken bij je te hebben. Een leuke waterfles of schoolbeker voor de dorst of een thermomok voor een heerlijke kop thee of koffie onderweg. Bij wehka ...

110 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Drinkbekers

Lunchboxen en waterflessen zijn niet alleen voor kinderen. Ook voor volwassenen zijn ze onmisbaar. Met name water wordt door veel mensen te weinig gedronken. En dat terwijl voldoende water drinken bijdraagt aan je gezondheid. Natuurlijk gebruik je de waterflessen en drinkbekers ook voor een vruchtensapje, voor koffie en voor (soja)melk. In geïsoleerde drinkbekers houd je bovendien je drankje lekker warm of koud. Dat betekent 's winters warme chocolademelk, 's zomers frisse ijsthee en elke ochtend lekkere koffie om goed wakker te worden.

Waterflessen om altijd bij je te hebben

Neem je waterfles mee naar dansles of naar de sportschool en zorg zo voor voldoende hydratatie bij je inspanningen. Voor onderweg tijdens het hardlopen of bij een wandeling is het handig om een waterfles te hebben. Bijvoorbeeld met een rubberen lus om makkelijk vast te houden of met clip om aan je broek vast te maken. Een rugzak is ook handig voor waterflessen en drinkbekers, maar let er goed op dat je je telefoon veilig opbergt in een apart vak, als bescherming tegen lekken.

Bekers, waterflessen en karaffen voor thuis en buiten de deur

Veel drinkbekers en waterflessen zijn mooi genoeg om ook thuis op tafel te zetten, maar kijk ook eens bij het wehkamp assortiment glazen voor exclusief glaswerk voor een speciaal gedekte tafel. Hier vind je kristalheldere glazen met een bijpassende karaf en hippe drinkglazen met een rietje voor een bijzondere cocktail met vers vruchtensap.

Waterflessen en drinkbekers bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp bestellen is makkelijk, snel en zeker. Je betaalt online in een beveiligde omgeving of je betaalt achteraf. Wist je trouwens dat we ook mogelijkheden hebben voor gespreide betaling? Voor al onze spullen geldt dat je ze binnen 30 dagen mag retourneren zonder extra kosten.