Koken & tafelen

Bewaren & organiseren

Voorraad, kliekjes, of je lunch vers houden is soms een hele kunst. Gelukkig zijn er heel veel handige hulpmiddelen verkrijgbaar. Denk aan voorraadpotten, bewaardozen of vershoudbakjes, allemaal lucht ...

292 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bewaren en organiseren

Je voedsel vers houden is soms een hele kunst maar met handige hulpmiddelen een stuk eenvoudiger.De kliekjes die je vaak overhoudt na een maaltijd en in de koelkast bewaart kun je netjes in een daarvoor bestemde bewaardoos of vershoudbakje doen en zo hygiënisch bewaren. De meeste bakjes kan je ook in de magnetron gebruiken en zo kan je dus gelijk vanuit het bakje opwarmen.

Verschillende bewaarmogelijkheden

Voor het naar school meenemen van je lunch of fruit voor de pauze hebben we leuke broodtrommels voor het lekker vers houden van je twaalfuurtje, lunchsets en schoolbekers die niet lekken. Kies een effen schoolbeker en broodtrommel, of eentje met een leuke print van je favoriete tv serie. Neem je graag yoghurt mee dan is een lunchpot van Mepal ideaal, daarin kan je twee producten gescheiden en vers bewaren. Zo blijft bijvoorbeeld je muesli tot gebruik lekker knapperig. Maar ook voor onderweg hebben we thermosflessen voor het warm houden van koffie en thee, en zelfs fruitboxen voor het meenemen van je fruit zonder dat het plet in je tas. We hebben de keus uit verschillende merken zoals: Mepal, Zone, Brabantia of Petit Monkey om er zomaar een paar te noemen.

Organiseren in de keuken

Voor de keuken hebben we handige hulpjes die het overzichtelijk houden en vaak veel gemak bieden. Wat dacht je van een mooie keukenorganiser in de vorm van bijvoorbeeld een trolley of een wandrek waarin je jouw keukenspulletjes handig kunt organiseren. Of een koffiecuphouder waar je je favoriete koffie overzichtelijk in kunt opbergen, en met een paar handige voorraadpotten heb je alles netjes en overzichtelijk binnen handbereik.

Bestellen

Zin gekregen om al deze handige hulpjes te bestellen? Dat kan heel eenvoudig, tot 23:59 uur kan je je bestelling doorgeven, en, mits op voorraad, heb je die de volgende dag al in huis!