Bakbenodigdheden

Bakvormen

Ben je gek op bakken en maak je zelf graag de lekkerste recepten? Dan kan een bakvorm natuurlijk prima van pas komen. Bij wehkamp vind je verschillende bakvormen, taartvormen, springvormen en tulbandv ...

34 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Bakvormen

Maak jij graag taart, quiche, pizza, brood, vlaai of muffins in je oven? Dan hebben wij de bakvormen waarmee je dat perfect voor elkaar krijgt. De tijd en energie die jij in je baksels stopt, hoort beloond te worden met een eindresultaat van topkwaliteit. Aan onze bakvormen zal het niet liggen. Van een gerenommeerd merk als Tefal hoef je alleen maar het beste te verwachten. We hebben meer dan tien verschillende vormen voor je, dus bekijk op je gemak welke bij jouw bakwensen past. Dan is het een koud kunstje om je perfecte exemplaar uit te kiezen. Bestellen gaat bij wehkamp.nl heel snel en eenvoudig. Bovendien kun je altijd vertrouwen op de optimale prijs/kwaliteitverhouding én onze prima service. Wat wil je nog meer?

Keuze uit diverse bakvormen

Alle bakvormen die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn van staal gemaakt. In het geval van de Tefal EasyGrip producten is dat zelfs Carbon Steel. Uiteraard met de anti-aanbaklaag waar Tefal om bekend staat. Daardoor kun je alles wat je gebakken hebt heel makkelijk uit de bakvormen halen, want het koekt niet zomaar aan. Mocht je een variant willen waarmee je een (tulband)cake kunt maken, dan vind je die uiteraard ook bij ons. Net als ronde bakvormen (springvormen) die vooral voor appeltaart en quiches worden gebruikt. Uiteraard wil je een perfect bakresultaat bereiken. Maar het is ook fijn dat je jouw bakvormen eenvoudig uit de oven kunt halen. Daar staat de naam EasyGrip garant voor: extra grote handgrepen voor comfortabel bakken. Schoonmaken is ook heel makkelijk met deze bakvormen. Veel bakplezier gewenst!