Wegwerpservies

Een feestje organiseren moet leuk zijn en vooral zonder stress. Wil je naderhand geen bergen afwas? Dan kies je natuurlijk voor papieren bordjes, bekers en wegwerpbestek van bijvoorbeeld My Little Day of Meri Meri.. Deze hebben we in verschillende uitvoeringen met leuke prints. Maar natuurlijk is wegwerpservies niet alleen handig voor een feestje maar ook voor als je gaat picknicken.

Wegwerpservies

Zoals je kan zien bieden we een compleet assortiment wegwerpservies voor eenmalig gebruik. Je hebt de keus uit verschillende prints en je kiest gewoon het wegwerpservies wat jezelf het leukst vindt. Wegwerpbekers, wegwerpborden, en papieren servetten zijn bijna onmisbaar voor een geslaagd feestje of barbecue zo denk je er met plezier aan terug, zonder je zorgen te moeten maken over een grote afwas, want dat is natuurlijk wel het laatste waar je op zit te wachten.

Ons assortiment

Een feestje moet vooral leuk zijn, en geen stress veroorzaken, daarom hebben wij bij wehkamp heel veel keus in verschillende papieren bekers, papieren borden, kleurrijke servetten en wegwerpbestek. Zo wordt dat geplande kinderfeestje vast gezellig, want al het wegwerpservies hebben we in verschillende uitvoeringen zodat je volop keuze hebt. Je kan natuurlijk ook je kind zelf laten kiezen! Wegwerpservies met een leuke print van bijvoorbeeld Meri Meri, of My Little Day, House Doctor of Riverdale dat ziet er zo leuk uit dat je feest al bij voorbaat geslaagd is. We hebben zelfs bijpassende rietjes zodat je zonder knoeien kan drinken. Wist je trouwens dat drinken met een rietje veel beter is voor je tanden dan zo uit de beker? Het rietje zorgt ervoor dat je tanden minder in aanraking komen met ingrediënten die het glazuur aantasten, dus buiten dat het drinken met een rietje leuk is, heeft het ook nog een positief effect. Voor een picknick of een zomerse barbecue hebben we natuurlijk ook leuke wegwerpbekers en wegwerpborden, dan kan je na de barbecue nog lekker een paar uurtjes nakletsen in plaat van afwassen, wie wil dat nou niet?

De voordelen

Eigenlijk hebben we al veel voordelen genoemd, het gebruik van wegwerpservies zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van je feest, barbecue of picknick, zonder je zorgen te maken wie achteraf moet afwassen. Bovendien is al het papieren servies afbreekbaar en daardoor geen belasting voor het milieu! Dat is zeker prettig om te weten!

Snel in huis

Heb je je keus kunnen maken? Dan kan je je favoriete wegwerpbekers, wegwerpbestek en leuke gedecoreerde servetten natuurlijk direct bestellen. De volgende dag kan je de bestelling al thuis verwachten en vier je zonder veel gedoe jouw feest, picknick of gezellige barbecue!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.