Snijplanken

Vind hier mooie houten of stenen snijplanken om je hapjes mee te serveren of een functioneel exemplaar van kunststof dat zo de vaatwasser in kan. Veel snijplanken hebben handige eigenschappen zoals een sapgoot om het geklieder te beperken of een geul om broodkruimels op te vangen. Supersnel thuisbezorgd, dus bestel vandaag nog!

16 Resultaten
Nieuwste collectie

16 Resultaten

Snijplanken

Je denkt er misschien niet vaak over na, maar de keuze van je snijplanken is eigenlijk heel belangrijk. Stel je voor dat je een variant kiest die eigenlijk niet geschikt is voor jou, dan heb je elke keer dat je iets moet snijden voor een gerecht daar de pest over in. Daarom is het verstandig om vooraf goed na te denken over je voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld een variant van kunststof, of toch liever bamboe of een andere houtsoort? Bij wehkamp.nl kun je heel eenvoudig selecteren op het materiaal dat jij wenst. Wat je ook zoekt, bij ons vind je snijplanken van topmerken zoals WMF en Sissy-Boy. Daar zit ongetwijfeld iets voor je tussen. Binnen de kortste keren heb je een nieuwe plank om al je etenswaren op te snijden!

Het verschil tussen houten en kunststof snijplanken

Elk materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Dat geldt zeker als het gaat om snijplanken. Misschien weet je wel dat het in de horeca verboden is om houten snijplanken te gebruiken. Kunststof is daar verplicht, omdat dit materiaal beter bestand is tegen kokendheet water dat gebruikt wordt om het af te spoelen. Verder zou alle ontsmettingsmiddel er vanaf gespoeld worden, zonder dat er iets achterblijft. Dan de voordelen van hout. Volgens wetenschappelijk onderzoek zouden houten snijplanken namelijk de eigenschap hebben dat ze bacteriën tegen kunnen gaan. Bamboe is een houtsoort met een zeer dichte structuur en daardoor snijd je niet zomaar de geur van je etenswaren in snijplanken van bamboe. Je ziet het: de keuze voor je snijplank hangt af van jouw voorkeur!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help