POP top teaser image

Riviera Maison servies

36 Resultaten
Aanbevolen

36 Resultaten

Uitgebreid de tafel dekken met Rivièra Maison servies

Uitgebreid de tafel dekken doe je met Rivièra Maison servies. Dit hippe en superchique serviesgoed bestaat uit alles wat je in je keukenkastje nodig hebt. Zo stel je met de leuke mokken, eierdopjes en borden een goed gevulde ontbijttafel samen. Tijdens een luxe lunch of een high tea tover je de etagères tevoorschijn. Voor een uitgebreid diner haal je de soepkommen, schalen en borden uit de kast. Tot slot zijn de ijscoupes ideaal als je echt indruk wilt maken op je gasten. Tip: in een Rivièra Maison servies set vind je alle basics die in jouw uitzet niet mogen ontbreken.

Maak je Rivièra Maison servies compleet

Dankzij het uitgebreide aanbod in onze webshop maak je eenvoudig je Rivièra Maison servies compleet. Neem de tijd om al het serviesgoed te bekijken of zoek direct op de must-have die nog in je collectie ontbreekt. Check ook even het Rivièra Maison servies in de sale of kies voor een origineel Rivièra Maison kerstservies. Het kerstservies is superleuk om op tafel te zetten tijdens de feestdagen of om cadeau te doen. Een feestelijke tafel maak je helemaal af met glazen, kaarsen en een mooie vaas met bloemen.

Bestel je Rivièra Maison servies set direct

Heb je zin gekregen om een etentje te organiseren met een Rivièra Maison servies set? Of heb je mokken of borden gevonden die jouw collectie compleet maken? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen je pakket binnen de kortste keren. Als je vragen hebt over het serviesgoed of het plaatsen van een bestelling, neem dan contact met ons op. Onze enthousiaste klantenservice is goed bereikbaar en helpt je graag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help