POP top teaser image

Laura Ashley servies

93 Resultaten
Aanbevolen

93 Resultaten

Het mooiste servies van Laura Ashley

Laura Ashley liet zich niet stoppen door de uitdagingen die een naoorlogs leven te bieden had. Samen met haar man Bernard maakte ze een grote naam voor zichzelf; eerst in textiel en later ook in andere items, waaronder servies.

De Blueprint Collectie

Het meest bekende Laura Ashley servies is waarschijnlijk wel de Laura Ashley Blueprint Collectie. Laura verkreeg haar inspiratie in het begin van 1950 van een expositie in het Victoria en Albert Museum. De herkenbare printjes waren eerst enkel terug te zien op haar keukentextiel. Tegenwoordig zijn de blauw met witte printjes iconisch en zijn ze onderdeel van de prachtige Laura Ashley serviescollectie. De kleuren en patronen zijn tijdloos en staan prachtig op iedere eettafel en in elke buffetkast.

Laura Ashley servies in de aanbieding

Servies aanschaffen is niet goedkoop, zeker niet als je een specifiek merk op het oog hebt. Gelukkig hebben wij zo nu en dan servies van Laura Ashley in de sale voor de liefhebbers. Zo bespaar je een hoop en haal je toch je favoriete borden, kommetjes en Laura Ashley kopjes in huis.

Hoeveel servies heb je nodig?

Zorg ervoor dat je een set kiest die je van voldoende Laura Ashley borden en kopjes voorziet. Het is immers zonde als er een kopje breekt en je hierdoor servies tekortkomt voor je visite. Je zult waarschijnlijk voldoende hebben aan één theepot, maar het is wel fijn om voldoende borden en koppen in huis te hebben. Als je de vaatwasser niet iedere dag laat wassen, zul je meer servies nodig hebben, omdat je er rekening mee moet houden dat een deel van het servies wellicht een dag of twee niet te gebruiken is. Heb je vaak grote gezelschappen op visite? Dan heb je ook extra servies nodig.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën