POP top teaser image

Dutch Rose servies

Ben jij fan van organic? Dan zal je weg zijn van servies van Dutch Rose. Deze serviessets hebben stuk voor stuk een unieke en pure uitstraling die ons allemaal weer terugbrengt naar de basis. De aardse tonen en ontwerpen maken het servies een aanwinst voor ieder huishouden.

67 Resultaten
Aanbevolen

67 Resultaten

De kracht van Dutch Rose Amsterdam servies

Dutch Rose serviessets onderscheiden zich van andere aardewerken sets met hun kracht. De kleisoort die gebruikt wordt om de borden en mokken te maken, hebben een zeer fijne korrel. Hierdoor is het mogelijk ze op een hogere temperatuur te bakken. Het resultaat? Dutch Rose borden en mokken die veel sterker zijn dan normale borden en mokken van aardewerk.

Dutch Rose bij wehkamp

Bij wehkamp vind je veel verschillende Dutch Rose sets. Of je nu op zoek bent naar Dutch Rose gebaksbordjes, mokken, kopjes, kommen of borden, je hebt het voor het kiezen. Wil je extra besparen op jouw mooie nieuwe serviesset? Neem dan een kijkje in onze outlet. Wie weet hebben we Dutch Rose servies in de sale.

Hoeveel servies heb je nodig?

We hebben verschillende serviessets van Dutch Rose in ons assortiment. Zo kun je twee mokken of borden kopen, maar je kunt ook investeren in een 16-delige serviesset. Hoeveel servies je nodig hebt, is onder andere afhankelijk van de grootte van je huishouden en hoeveel bezoek je graag over de vloer hebt. Hoewel het servies oersterk is, is het niet onverwoestbaar. Het is daarom verstandig een bord of mok extra te kopen voor het geval er een breekt.

Wil jij jouw maaltijden uitserveren op pure, sterke, unieke Dutch Rose borden? Investeer dan in een Dutch Rose set. Neem een kijkje in ons assortiment en kies een set die perfect bij jouw eetkamer past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.